Kwaliteitsmanagement
in de voedselketen

Specialisten in begeleiding en advies

Voedingsmiddelen

CKBadvies heeft kennis van diverse sectoren in de voedingsmiddelen en diervoedersector en stelt zich voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Het uitvoeren van een HACCP-studie zal altijd plaatsvinden doormiddel van een actieve samenwerking met medewerkers uit uw bedrijf. Een van de beginselen van een HACCP-team is namelijk dat de studie moet worden uitgevoerd door een multidisciplinair team: alle geledingen van het bedrijf moeten zijn vertegenwoordig. Op deze wijze is een stuk betrokkenheid gegarandeerd en zal dat de implementatie bevorderen.
CKBadvies draagt zorg voor inbreng van kennis over de HACCP-systematiek, voedselveiligheidsaspecten en kennis van wet- en regelgeving.

 

Onderstaand productenpakket wordt uitgevoerd door of onder leiding van een levensmiddelentechnoloog.

Documentatie Begeleiding / advies Verbeteren Overig
Opstellen systeemdocumentatie Uitvoeren (delen van HACCP-studie) Interne audits Ontwikkeling monitoringprogramma’s
HACCP-analyse Begeleiding HACCP-team Hygiene / interne inspecties Poortwachteraudits (GMP)
Grondstofspecificaties Beleiding externe audits Validatie Recallsimulaties
Productspecificaties Levensmiddelenwetgeving Verificatie  
Procedures Diervoederwetgeving Gegevensanalyses  
Instructies Praktisch advies op basis van praktijkervaring