Kwaliteitsmanagement
in de voedselketen

Specialisten in begeleiding en advies

Overig

  • HACCP;
  • Specificaties;
  • Etikettering;
  • Monitoring;
  • Modellen / rekenmodellen;
  • Hygienerondes;
  • Praktische adviezen;
  • Etc.

Basis voor certificering is het voldoen aan wet- en regelgeving. Mocht u niet willen of hoeven certificeren, ook dan komt er vaak nog genoeg op u af. Ook in dat geval kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Heeft u uw kwaliteitssysteem op orde, maar liggen er taken open, ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Regelmatig verzorgen wij:

  • Opstellen of corrigeren van etiketten;
  • Opstellen van HACCP-analyses vanuit wettelijke eis;
  • Implementatie van hygienecodes;
  • Advisering ten aanzien van onderzoeks- of monitoringsplannen;
  • Opstellen pratische bedrijfshandboeken;
  • Maken van rekenmodellen;
  • Hygienerondes;
  • Praktische adviezen;
  • Etc.